Fransförlängning

Naturligt långa fransar

Vakna upp pigg på morgonen och du slipper mascaran!

Läs mer om Micaela Skönhetslyx

Micaela Skönhetslyx

Singelfransar & Volymfransar

Singelfransar är för dig som både vill ha en naturlig mascara effekt, eller en mer sminkad look. Vi anpassar längd, tjocklek och böj efter ditt önskemål. Vi applicerar en singelfrans på en befintlig ögonfrans.

Volymfransar är för dig som vill ha en tätare fransrad. Med volymfransar kan du få en dramatisk effekt eller ett mjuk och naturligt resultat. Vi anpassar längd, tjocklek och böj efter ditt önskemål. Volymfransar är tunnare än singelfransar, och därför lägger vi ihop flera volymfransar som en solfjäder, och applicerar på de befintliga ögonfransarna. Man kan även välja att mixa volymfransar med singelfransar.

Fransförlängning

Vid en fransförlängning fäster jag 1 eller flera syntetfransar på varje naturlig frans beroende på önskemål & kvalité på din egna frans. Du kan välja mellan singel, mix eller volymfransar.

Jag jobbar med säker fransförlängning. Det innebär en trygghet för dig som kund att jag bara använder dom bästa produkterna och den bästa appliceringen av syntetfransarna. Allt för att du och dina egna fransar inte skall ta skada av fransförlängningen. Jag sätter bara syntetfransar i den längd och tjocklek som dina egna fransar klarar att bära utan att ta skada. Detta gör att du som kund aldrig behöver vila från fransförlängning utan kan ha det så länge du själv önskar.

Limmet jag använder är en härdplast och kan framkalla allergier. Därför har jag en otrolig respekt för det och jobbar både med utsug för ångorna samt fäster fransarna ca 1-1,5mm från din fransrad för att limmet aldrig skall komma i kontakt med din hud. Detta är inget som kommer förändra utseendet på din fransförlängning. Får man en allergisk reaktion är detta inget jag kan rå på utan en del personer är mer känsliga än andra.

FAQ – Frågor & svar

Vanliga frågor

Priser

Fransförlängning

 • Singel nytt set

  1 390

 • Mix nytt set

  1490

 • Volym nytt set

  1690

 • Återbesök 45 min

  599

 • Återbesök 60 min

  699

 • Återbesök 75 min

  799

 • Återbesök 90 min

  899