Friskvårdsbehandlingar

Vi är anslutna till EPASSI. Du får använda ditt friskvårdsbidrag till dessa behandlingar nedan

Välj behandling

Svensk klassisk helkroppsmassage Lpg massage Fotvård Ansiktsmassage Parafinbad Andra behandlingar

Avslappnande och ökar välbefinnandet 

Svensk klassisk helkroppsmassage

Har du friskvårdsbidrag?

Massage har många fördelar

Huvudsyftet med massage är att eliminera muskelspänningar. Dessutom kan de också lindra stress och ge en avslappnande effekt, öka blodcirkulationen sända hjärtfrekvensen, blodtrycket och ge lugnare och djupare andning. Massage har en god effekt på muskelspänningar och träningsvärk och kan kompensera spänningar vid smärta. 

 

30min 499kr

55min 799kr

Utförs av Sofia

Välbefinnande på cellnivå

Lpg massage

Ta hand om din kropp

 

Lpg reducerar smärta stelhet, mjukar upp och minskar volym genom att överflödig vätska dräneras bort. fettförbränningen ökar genom lipolys och kroppen städas på slaggprodukter som samlats i vävnaden. LPG arbetar inom samma principer som manuell massage, lymfdränage och bindvävsmassage. 

 

Man tar hänsyn till blockerat flöde i lymfsystemet och leder vätska till bättre fungerande områden. Metoden stimulerar och aktiverar kroppens egna processer på ett skonskamt och effektivt sätt. Därför fungerar det så bra.

 

35min 850kr

55min 995kr

 

Utförs av Sofia 

Micaela utför fotvård 

Fotvård

Fotvård är godkänt av skatteverket som en avdragsgill friskvårdsbehandling för anställda , så länge det inte rör sig om rent medicinska behandlingar.

 

Om du har friskvård som personalförmån på din arbetsplats så kan du använda det till fotvård för att förebygga fotproblem. 

Vi är anslutna till Epassi. Om din arbetsplats ochså har avtal med dom så anger du det vid ditt besök, så sköts all betalning via dom och du behöver inte ligga ute med pengar själv.

I annat fall betalar du besöket och tar med kvittot till din arbetsgivare som sedan ersätter dig för utlägget. Kontrollera för säkerhetskull hur det fungerar på just din arbetsplats ifall du är osäker. 

 

665kr hos Micaela

Med LPG eller klassisk

Ansiktsmassage

Öka lyster och cirkulation. Minska svullnad och få en skön avkopplande massage för ansiktets muskler. 

 

Var rädd om blodkärl nerver och muskler och lymfsystemet i ansiktet. LPG behandlingar aktiverar och stimulerar på cellnivå helt utan risker. Metoden stimulerar blodcirkulation och ger naturlig massage för ansiktets muskler. Minskar svullnad och ökar lyfsystemet i ansiktet. Metoden aktiverar och stimulerar på hudens egna villkor. 

 

Klassisk Massage 595kr hos Micaela

Lpg Ansiktsmassage 850kr hos Sofia

utförs av Micaela

Paraffinbad

Mjuka upp och lindra stelhet 

Paraffinbad är en värmebahandling som funnits sedan tidigt 1900-tal. Badet är fyllt med paraffin, de vill säga en vaxblandning som värms upp till en temperatur mellan 49-54C. Paraffin har mjukgörande egenskaper som hjälper leder att bli mer rörligare och dämpar smärta för de med artros och lindrar ledvärk i händer och fingrar. 

Paraffinbad inkl massage 525kr hos Micaela

Utförs av Sarah

Avkopplande och välbefinnande för hårbotten 

 

Head Spa Behandling + Hårbottenanalys 60 min eller 80 min 

 

1195kr 60 min 

 

1395kr 80 min