För ett vitt leende

Tandblekning

Världens mest snabbverkande och skonsamma tandblekningssystem som snabbt och enkelt ger dig vitare tänder på bara 15 minuter.

Andra behandlingar

Vitare tänder med Megawhite tandblekning

Bjud omvärlden på ditt vitaste leende.

Det här är den nya generationens tandblekning med den allra senaste teknologin. MegaWhite är världens mest snabbverkande och skonsamma tandbleknings system som snabbt och enkelt ger dig vitare tänder på bara 15 minuter. Den kan ljusa upp dina tänder med hela 4-15 nyanser. För bästa effekt rekommenderas dubbel behandling första gången (2x15min). Behandlingen är inte skadlig för tanden eller emaljen. Fritt från peroxider och vårdande utan oönskade sidoeffekter som ilningar etc. 100% smärtfritt, säkert och effektivt utvecklat och framtaget av tandläkare. Världsledande i över 40 länder.

Följande exempel har blekts med 8-10 nyanser:

Rekommenderad behandling

En TouchUp 1 gång/halvår. Tandblekningen kan göras vid behov, dock max 4 gånger per år.

Vi rekommenderar att du gjort en tandläkarundersökning de senaste 6 månaderna för att kontrollera att du inte har några hål och för att ta bort tandsten eller andra eventuella problem.

Du ska ha fyllt 18 år för att göra tandblekning hos oss. Vi rekommenderar inte att man gör tandblekningsbehandlingen när man är gravid eller ammar. Är du känslig mot något finns ingredienslistan på förpackningen. Vi rekommenderar dig att underhålla tänderna vita genom en anpassad tandkräm som du borstar med morgon och kväll för ett önskat resultat. Den finns att köpa hos oss.

Alla tänder är olika därför varierar resultatet från person till person. Vilken nyans man får på tänderna efter en tandblekning, beror på tandens genetik, färgens ursprung, mat, dryck och hälsovanor. Mellan 5-9 nyanser blekare tänder är det vanligaste resultatet.

FAQ – Frågor & svar

Vanliga frågor

Priser

Tandblekning

  • Tandblekning

    2 500

  • Tandblekning återbesök

    1 500

Komplett prislista