Lipomassage

LPG-behandling

För dig som vill ha ett naturligt ansiktslyft, eller vill reducera fettdepåer reducera celluliter på rumpa, lår och strama upp slapp hud på kroppen.

Andra behandlingar

LPG - Efter grundaren Louis Paul Guitay

Skulptera. Forma. Släta ut.

För kroppen och ansiktet

LPG Lipomassage™ är en metod som, utan kirurgiska ingrepp, kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, stuss och lår. Slapp hud stramas upp och metoden är även effektiv vid så kallade “ridbyxlår”. LPG är en teknik som från början var tänkt att användas i rehabiliterande syfte, t.ex. vid svåra brännskador och ärrbildningar. Både maskinen och tekniken kommer från Frankrike och är uppkallad efter sin upphovsmans, Louis Paul Guitay. Denna djupa bindvävsmassage visade sig även förbättra hudkvalitén på många fler sätt. LPG är världsledande inom så kallad mekanisk cellulär stimulering som dessutom är 100% naturlig!

Hur fungerar det?

Tekniken bygger på en unik, patenterad metod där två motoriserade rullar arbetar ihop med ett undertryck och skapar en våg som viker upp och slätar ut huden. “Vågen” av hud och vävnad rullas framåt och bakåt av det motoriserade munstycket.

På så sätt öppnas blod- och lymfkärl upp i hud och underhudsfett. Cirkulationen kommer igång rejält och eventuella vätskeansamlingar minskas. Slaggprodukter och gifter dräneras ut och försvinner ut med urinen.

LPG Lipomassage™ används med fördel före och efter fettsugning. Metoden kan till och med vara ett bra alternativ till fettsugning för den som tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp eller som av olika anledningar inte anses lämplig för fettsugning. Tekniken har också blivit populär inom body och bikini fitness.

Behandlingen tar ca 40 min och resultatet kan ses efter 5-8 behandlingstillfällen. För reducering av celluliter rekommenderas 1-2 kurer då varje kur består av ca 10-20 behandlingar. I början av en sådan kur är det lämpligt att behandla ofta, 1-2 behandlingar i veckan. Behandlingsresultatet bör sedan underhållas med 1-2 behandlingar i månaden.

FAQ – Frågor & svar

Vanliga frågor

Priser

LPG

 • LPG Classics

  850

  Rengöring, hudanalys och individuellt val av program för huden.

 • LPG Express

  550

  Rengöring, snabb behandling av specifikt område.

 • LPG Ansiktsbehandling Lyx

  1 250

  Rengöring, dränering och LPG-liftmassage, syrapeeling och effektiv ansiktsmask med kollagen och hyaluronsyra, serum och créme.

 • 10 behandlingar Classics

  7 500

 • 10 behandlingar Express

  4 500

Behandlingskur om ca 14 tillfällen rekommenderas för tydligt och varaktigt resultat.

Komplett prislista för kropp