Fettfrysning

Cryo21

En naturlig och permanent behandlingsform för borttagning av fett, helt utan kirurgi.

Andra behandlingar

Omedelbar och varaktig effekt

Termisk chock.
Hej då fettceller

Cryo21-metoden är genial då vi verkligen kan behandla alla ställen på kroppen med fettfrysning. Ta bort “gäddhäng”, dubbelhaka, magfett, celluliter tighta till låren, strama upp hud etc.  Cryo 21 behandling är en terapeutisk behandlingsform för borttagning av fett utan kirurgi.

Cryo21 skapar en termisk chock genom att temperaturen i fettcellerna reduceras. Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i en gradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller de närmsta veckorna och månaderna.

Hur fungerar fettfrysning?

Cryo21 är det senaste inom så kallad fettfrysning, där ett rörligt kylmunstycke som håller en temperatur mellan -5°C och -10°C sänker temperaturen under huden. Kylan skapar en mild, ofarlig inflammation i det behandlade området. Det gör att cirka 20% av fettcellerna sköljs ut via kroppens lymfsy­stem. När huden chockas av kylan ökar produktionen av kollagen och elastin, vilket resulterar i stramare och spänstigare hud.

Efter­­som Cryo21-behandlaren skulpterar kroppen ”för hand” så fungerar ­metoden för hela kroppen, även mer svåråtkomliga partier. Magfett, dub­belhaka, ryggvalkar, så kallat gäddhäng och ridbyxlår kan behandlas. Vanligen behövs 4–6 behandlingar.

Det är ingen bantningsmetod, men resultatet blir permanent så länge du håller vikten. Metoden kan även användas för lymfdränage, huduppstramning och ­cellulitbehandling. Kylan dödar fettcellerna och stramar samtidigt upp huden, så man blir inte alls så rynkig som efter en fettsugning. Det går att justera munstyckets temperatur, men kylan är inte obehaglig.

FAQ – Frågor & svar

Vanliga frågor

Priser

Cryo21

 • Cryo21 konsultation

  350

 • Hals/dubbelhaka

  2 000

 • Kropp 1 parti

  2 500

 • Kropp 2 partier

  4 400

 • 5 behandlingar (paketpris)

  9 500

Komplett prislista