Bredare utbud

Samarbetspartners

Akademikliniken, Micaela Skönhetslyx och Vital laseklinik, en del av Sofias Skönhetslyx.

Vi har ett nära samarbete med och hyr ut rum till Akademikliniken, Micaela Skönhetslyx och Vital laserklinik. Med detta nära samarbete kan vi erbjuda ett bredare utbud med behandlingar under samma tak.

Behandlingar

Vi kan stolt presentera vår samarbetspartner till oss på Sofias Skönhetslyx - Marianne Bergström som också är klinikchef på Akademikliniken i Norrköping. Marianne har arbetat som injektionssköterska sedan 2002 och innan dess som akutsköterska på barnintensiven under 20 år. Hon är certifierad för injektionsbehandlingar hos Estetiska injektionsrådet och arbetar även som hudterapeut med specialintresse för aktiv acne och acneärr.

Hos oss kommer Marianne att erbjuda injektionsbehandlingar med fillers, botox, prophilo derma pen, cryo pen och PRP. Hon är hos oss varje tisdag.

Vi kan också vägleda och skicka vidare för andra, större ingrepp som ögonlocksplastik, ansiktslyft, magplastik m.m.

Vill du också få tips om vad just du kan göra för att bromsa åldrandeprocessen i huden och få bättre hudkvalitet? Boka tid för konsultation hos Marianne om du besöker henne för första gången!

Micaela har en utbildning som undersköterska i grunden och har arbetat inom vården i över 8 år. Idag är Micaela skönhetsterapeut hos oss med inriktning händer, fötter, fransar och bryn. Hon är även utbildad nagelterapeut sedan 11 år tillbaka och har vidareutbildat sig i skönhetsbranschen och arbetar bara med det hon har en grundlig utbildning och lång erfarenhet i.

Hos oss utför Micaela behandlingar inom manikyr, gelélack, nagelförstärkning- och -förlängning, fransförlängning (även klassiska frans- och brynbehandlingar), fotvård och vaxning. Du kan även träffa Micaela för permanent make-up/3D-bryn, Lash- och Browlift samt Brow Henna.

Vital Laserklinik hjälper människor att bli starkare mentalt och fysiskt genom laserbehandlingar. Här får du i en varm medmänsklig miljö känna dig unik, betrodd och framför allt mer Vital.

Linda Örnflo på Vital Laserklinik är en medkännande och kunnig laserterapeut inom hälsa och friskvård med fysisk lokal i sörmländska staden Nyköping.

Jag skräddarsyr din behandling efter dina behov så ingen behandling är den andra lik, det är det som gör mig unik. Varje individ har sin egen hälsoresa, den gör vi tillsammans.

Lasern är ett leveranssystem för fotoenergi och frekvens. Ibland har vår kropp inte tillräckligt med energi för att på ett tillräckligt sätt ta hand om dem processer som är nödvändiga för att upprätthålla hälsa. Vi kan då med hjälp av lasern ge energi i form av ljus som dina celler kan använda för att replikera sig för att öka immuniteten och i princip säkerställa att vi håller oss friska, oavsett vilka besvär vi har.

Läs mer på min hemsida!