Bredare utbud

Samarbetspartners

Akademikliniken & Micaela Skönhetslyx, en del av Sofias Skönhetslyx.

Vi har ett nära samarbete med och hyr ut rum till Marianne på Akademikliniken och Micaela Skönhetslyx. Med detta nära samarbete kan vi erbjuda ett bredare utbud med behandlingar under samma tak.

Behandlingar

Vi kan stolt presentera vår samarbetspartner till oss på Sofias Skönhetslyx - Marianne Bergström som också är klinikchef på Akademikliniken i Norrköping. Marianne har arbetat som injektionssköterska sedan 2002 och innan dess som akutsköterska på barnintensiven under 20 år. Hon är certifierad för injektionsbehandlingar hos Estetiska injektionsrådet och arbetar även som hudterapeut med specialintresse för aktiv acne och acneärr.

Hos oss kommer Marianne att erbjuda injektionsbehandlingar med fillers, botox, prophilo derma pen, cryo pen och PRP. Hon är hos oss varje tisdag.

Vi kan också vägleda och skicka vidare för andra, större ingrepp som ögonlocksplastik, ansiktslyft, magplastik m.m.

Vill du också få tips om vad just du kan göra för att bromsa åldrandeprocessen i huden och få bättre hudkvalitet? Boka tid för konsultation hos Marianne om du besöker henne för första gången!

Micaela har en utbildning som undersköterska i grunden och har arbetat inom vården i över 8 år. Idag är Micaela skönhetsterapeut hos oss med inriktning händer, fötter, fransar och bryn. Hon är även utbildad nagelterapeut sedan 11 år tillbaka och har vidareutbildat sig i skönhetsbranschen och arbetar bara med det hon har en grundlig utbildning och lång erfarenhet i.

Hos oss utför Micaela behandlingar inom manikyr, gelélack, nagelförstärkning- och -förlängning, fransförlängning (även klassiska frans- och brynbehandlingar), fotvård och vaxning. Du kan även träffa Micaela för permanent make-up/3D-bryn, Lash- och Browlift samt Brow Henna.

Vi kan stolt presentera Sarah som ska utföra Head Spa i Nyköping. 

Sarah heter jag, är 33 år gammal och är mamma till en underbar liten kille. Jag har alltid haft ett stort intresse för skönhet och hälsa och har nu äntligen tagit mig modet att smyga in i den här branschen. Jag kommer ursprungligen från den pittoreska staden Trosa men har bott i Nyköping i drygt 10 år. 

- Visste ni att med en bra hårbottenhälsa så kan vi motverka många problem så som klåda, torra och feta mjällflingor och en ohälsosam hårbotten där hela det komplexa "ekosystemet" hamnar ur balans? Genom professionell behandling och produkter som är utvalda efter just dina behov skapar head spa optimal miljö för hårets hälsa och en stund för avkoppling i härlig atmosfär.