Bredare utbud

Samarbetspartners

Akademikliniken och Micaela Skönhetslyx, en del av Sofias Skönhetslyx.

Vi har ett nära samarbete med och hyr ut rum till Akademikliniken och Micaela Skönhetslyx. Med detta nära samarbete kan vi erbjuda ett bredare utbud behandlingar.

Behandlingar

Vi kan stolt presentera vår samarbetspartner till oss på Sofias Skönhetslyx - Marianne Bergström som också är klinikchef på Akademikliniken i Norrköping. Marianne har arbetat som injektionssköterska sedan 2002 och innan dess som akutsköterska på barnintensiven under 20 år. Hon är certifierad för injektionsbehandlingar hos Estetiska injektionsrådet och arbetar även som hudterapeut med specialintresse för aktiv acne och acneärr.

Hos oss kommer Marianne att erbjuda injektionsbehandlingar med fillers, botox, prophilo och PRP. Hon är hos oss varje tisdag.

Vi kan också vägleda och skicka vidare för andra, större ingrepp som ögonlocksplastik, ansiktslyft, magplastik m.m.

Vill du också få tips om vad just du kan göra för att bromsa åldrandeprocessen i huden och få bättre hudkvalitet? Boka tid för konsultation hos Marianne om du besöker henne för första gången!

Boka tid hos Marianne

Micaela har en utbildning som undersköterska i grunden och har arbetat inom vården i över 8 år. Idag är Micaela skönhetsterapeut hos oss med inriktning händer, fötter, fransar och bryn. Hon är även utbildad nagelterapeut sedan 11 år tillbaka och har vidareutbildat sig i skönhetsbranschen och arbetar bara med det hon har en grundlig utbildning och lång erfarenhet i.

Hos oss utför Micaela behandlingar inom manikyr, gelélack, nagelförstärkning- och -förlängning, fransförlängning (även klassiska frans- och brynbehandlingar), fotvård och vaxning. Du kan även träffa Micaela för permanent make-up/3D-bryn, Lash- och Browlift samt Brow Henna.

Boka tid hos Micaela

Kontakt

Västra Kvarngatan 20

611 31 Nyköping

Org.nr. 559274-8197

Företaget innehar F-skattesedel och är momsregistrerad

Öppettider

Måndag - Fredag 09:00 - 17:00

Lördag - Söndag Stängt

Midsommar

2022-06-23 - 2022-06-24 Stängt