Ansiktsbehandling

IMAGE-Skincare

Oavsett vilken utmaning din hud har-solskador, akne, åldrande, eller
rosacea så har IMAGE Skincare kunskap och resurser för just dig och din hud!

Andra behandlingar

Vacker hud är bättre än ett bra filter

Vi arbetar med hudvårdsmärket IMAGE SKINCARE 

IMAGE Skincare är ett globalt hudvårdsmärke som är skapad av en hudterapeut, formulerad av en plastikkirurg och representeras av ett nätverk bestående av över 30 000 hudvårdsspecialister i över 60 länder i världen. IMAGE Skincare drivs av beprövade ingredienser, smarta botaniska ämnen med resultatinriktad teknologi. Image har varit banbrytande för en klinisk hudvård, med naturligt effektiva, medvetna formler som ger resultat. Produkterna är beprövade och noggrant testade av ett team med specialister för att hjälpa kunderna att optimera deras hudkvalité och hudvård.

Finns produkter för kropp och ansiktet

IMAGE PRO Signature Facelift Ansiktbehandling

Peel- behandling rik på vitaminer som efter en enda behandling förbättrar hudens tillstånd. Förutom c-vitamin innehåller den AHA-syror Centella Asiatica stamceller och växtbaserade enzymer. En behandling som levererar en skonsam peeling i kombination med en hudutjämnande effekt. Signature Facelift stimulerar kollagensyntesen, förstärker och förbättrar mikrocirkulationen i hudens kapillärer, tillför hyaluronsyra, polypeptider och växtextrakt med stark antioxidanteffekt. Passar alla hudtyper och alla åldrar.

30 min 1300kr

 

Med denna behanling kan du förvänta dig en friskare och mer välmående hud som strålar med ett ungdomligare utseende. 

 

 

 

POWER anti-age Signature Lift Ansiktsbehandling

 

 

Denna behandling är för alla de som redan har en bra hudbarier och vill uppgradera Signature Facelif behandlingen med något extra. Glikolsyra har aggressivare molekyler än mjölksyra och minskar synliga rynkor och linjer. 1% retinol som används i peelingen gör blandlingen ännu intensivare och anti-age verkande.

35min 1450kr

 

 

 

BRIGHTENING Signature Lift Ansiktsbehandling

 

 

Behandlingen är för dig som har problem med ojämn hudton, behöver extraåterfuktning och vill jobba ännu mer åt anti-age hållet. 

30 min 1300kr

Vanliga frågor