Ansiktsbehandling

IMAGE-Skincare

Oavsett vilken utmaning din hud har-solskador, akne, åldrande, eller
rosacea så har IMAGE Skincare kunskap och resurser för just dig och din hud!

Andra behandlingar

Vacker hud är bättre än ett bra filter

Vi arbetar med hudvårdsmärket IMAGE SKINCARE 

IMAGE Skincare är ett globalt hudvårdsmärke som är skapad av en hudterapeut, formulerad av en plastikkirurg och representeras av ett nätverk bestående av över 30 000 hudvårdsspecialister i över 60 länder i världen. IMAGE Skincare drivs av beprövade ingredienser, smarta botaniska ämnen med resultatinriktad teknologi. Image har varit banbrytande för en klinisk hudvård, med naturligt effektiva, medvetna formler som ger resultat. Produkterna är beprövade och noggrant testade av ett team med specialister för att hjälpa kunderna att optimera deras hudkvalité och hudvård.

Finns produkter för kropp och ansiktet

IMAGE PRO Signature Facelift Ansiktbehandling

Peel- behandling rik på vitaminer som efter en enda behandling förbättrar hudens tillstånd. Förutom c-vitamin innehåller den AHA-syror Centella Asiatica stamceller och växtbaserade enzymer. En behandling som levererar en skonsam peeling i kombination med en hudutjämnande effekt. Signature Facelift stimulerar kollagensyntesen, förstärker och förbättrar mikrocirkulationen i hudens kapillärer, tillför hyaluronsyra, polypeptider och växtextrakt med stark antioxidanteffekt. Passar alla hudtyper och alla åldrar.

30 min 1300kr

Med denna behanling kan du förvänta dig en friskare och mer välmående hud som strålar med ett ungdomligare utseende. 

POWER anti-age Signature Lift Ansiktsbehandling

Denna behandling är för alla de som redan har en bra hudbarier och vill uppgradera Signature Facelif behandlingen med något extra. Glikolsyra har aggressivare molekyler än mjölksyra och minskar synliga rynkor och linjer. 1% retinol som används i peelingen gör blandlingen ännu intensivare och anti-age verkande.

35min 1450kr

BRIGHTENING Signature Lift Ansiktsbehandling

Behandlingen är för dig som har problem med ojämn hudton, behöver extraåterfuktning och vill jobba ännu mer åt anti-age hållet. 

30 min 1300kr

Hollywood Peel

Få en slätare, fräsch hud med ny lyster med Carbon Peeling!
En behandling som erbjuds på finare salonger runt om i världen och har sin bakgrund från hollywood kändisar som började med just denna behandling.
Hollywoodpeeling är den senaste peeling-behandling med laserteknik där man använder en aktiv kolmask som fotoförstärkare för att uppnå flera terapeutiska-kosmetiska effekter på huden som behandlas. Kolet blir ”magnetiskt” och drar till sig orenheter i huden En hudföryngrings metod som funkar för alla! Man lägger en ansiktsmask med aktivt kol som sen lasras bort. Det gör inte ont och man får ingen rodnad så man kan lätt gå på stan/ krogen /jobbet efter. När kolmasken lasras bort försvinner även micro partiklar av döda hudceller, acne, ytliga rynkor, och stora porer reduceras. Resultatet blir en slätare hy!

Metoden är 100% säker och ganska smärtfri samtidigt som den är skonsam mot din hud. Det är en behandling som passar alla hudtyper och fungerar också bra på äldre hud.

Carbon Peeling kvalificeras som en laser peeling med hjälp av kolet i Carbon. Krämen går djupt ner i huden och tar bort orenheter ur dina porer.
Lasern aktiverar Carbon partiklarna vilket leder till att produktionen av bindväv ökar i huden.

En Carbon Peeling är en riktigt bra behandling för alla hudtyper och skapar en finare och fräschare hud. Kolet går in i huden och ökar kollagenen och håller huden yngre. Carbon partiklarna går dessutom in och rensar djupt ner
i porerna och tar bort döda hudceller.

Pris: ord 1399kr nu 995kr

Den har följande positiva effekter på den behandlade huden:

- Porerna rensas från talg
- Minskar ner stora porer
- Krymper ner de oljeproducerande talgkörtlar, vilket gör huden mindre fet
(oljekontroll) och minskar utvecklingen av ny akne
- Ta bort ytliga döda hudceller
- Dödar och ta bort aknebakterier, vilket bidrar till att man kan behandla
måttlig till svår akne
- Förhindra framtida break-outs av akne
- Minskar och eliminerar hyperpigmentering som melasma, etc.
- Gör huden ljusare.
- Stimulerar kollagenproduktionen samt förbättrar hudtonen
- Gör huden fastare eller åtdragning och hjälper till att reducera fina
linjer och rynkor
- Ger en hudföryngring

Vanliga frågor