För ditt bästa jag

Våra behandlingar

Personlig service i toppklass och behandlingar som präglas av hög kvalitet och framförallt ett resultat som tar fram ditt bästa jag!

Prislista

LPG Lipomassage™

Skulptera. Forma. Släta ut.

LPG är en metod som utan kirurgiska ingrepp kan avlägsna envisa celluliter och besvärande fettdepåer från mage, stuss och lår. Denna djupa bindvävsmassage är världsledande inom så kallad mekanisk cellulär stimulering som dessutom är 100% naturlig!

Läs mer

Cryo21

Fettfrysning

Cryo 21 är en terapeutisk behandlingsform för borttagning av fett utan kirurgi. Ta bort “gäddhäng”, dubbelhaka, magfett, celluliter. Tighta till låren, strama upp hud etc. Metoden skapar en termisk chock genom att temperaturen i fettcellerna reduceras.

Läs mer

3D-bryn

Kosmetisk micropigmentering

Permanent makeup eller kosmetisk micropigmentering är när man tatuerar läppar, ögonbryn eller eyeliner för att korrigera eller förstärka de naturliga dragen. Metoden är en semipermanent tatuering vilket betyder att den bleks med tiden.

Läs mer

Laserbehandlingar

Förbättra och förändra

Laserbehandling kan användas för att förbättra och föryngra huden, dölja oönskade ytliga blodkärl och hårväxt eller behandla pigmentförändringar eller solskador samt ta bort tatueringar.

Läs mer

LashLift & BrowLift

Vackert böjda fransar och ögonbryn.

LashLift med keratin är en behandling som vårdar och böjer raka fransar. Keratin kapslar och vårdar håret med vitaminer, mineraler och collagen.

BrowLift använder samma metod och brynen ser tätare och fylligare ut.

Läs mer

Tandblekning

MegaWhite. Snabbt. Skonsamt.

MegaWhite är världens mest snabbverkande och skonsamma tandblekningssystem som snabbt och enkelt ger dig vitare tänder på bara 15 minuter. Tekniken är inte skadligt för tand eller emalj och är fri från peroxider och oönskade sidoeffekter.

Läs mer

Injektionsbehandlingar

Via Akademikliniken

Med det senaste inom estetiska injektionsbehandlingar gör vår erfarna sjuksköterska allt från att minska rynkor till att framhäva läppar och kindben för ett naturligt vackert resultat. 

Läs mer

Händer & Fötter

Via Micaela Skönhetslyx

Manikyr, gelélack, nagelförstärkning eller nagelförlängning är några av de nagelbehandlingar du kan välja mellan hos oss. Fotvård består av ett fotbad, formning av naglar och rensning av nagelband och filning. Behandlingen avslutas med en fot- och underbensmassage.

Läs mer

Fransförlängning

Via Micaela Skönhetslyx

Fransförlängning innebär att man fäster en eller flera syntetfransar på varje naturlig frans beroende på önskemål & kvalité på din egna frans. Du kan välja mellan singel, mix eller volymfransar. Vi använder endast de bästa produkterna för din trygghet.

Läs mer

Kontakt

Västra Kvarngatan 20

611 31 Nyköping

Org.nr. 559274-8197

Företaget innehar F-skattesedel och är momsregistrerad

Öppettider

Måndag - Fredag 09:00 - 17:00

Lördag - Söndag Stängt