Framhäv ögonen

LashLift & BrowLift

Vårda och böj raka ögonfransar. Perfekt för dig som inte vill ha fransförlängning eller har skadade fransar sedan tidigare. BrowLift formar dina bryn på ett lätt och smärtfritt sätt.

Andra behandlingar

Lash4Lash

Vackert böjda fransar

Lashlift med keratin är en behandling som vårdar och böjer raka fransar. Perfekt för dig som inte vill ha fransförlängning eller har skadade fransar sedan tidigare, eller helt enkelt vill få ett piggare utseende. 
Keratin-boost-behandlingen går in och kapslar in håret med vitaminer mineraler och collagen vilket gör att håret vårdas och inte får mer slitage. Keratinet verkar som en laminering av din egna frans, den vårdar och stärker fransarna med bl.a. keratinet och återskapar fransens struktur, hjälper fransarna att bli tjockare och starkare. Keratinet skyddar även fibrerna i fransarna så det blir friska från rot till topp. Ger ett naturligt skydd samt tillför fukt till fransarna. Ger även näring och bidrar till att fransarna växer fortare.

I samband med denna behandling färgar vi även dina fransar. Vill du i samband med behandlingen även forma brynen så kan du lägga till även det. Behandlingen kan upprepas var 6-8 vecka.

Eyebrow lamination

Fylligare ögonbryn

Browlift – eller eyebrow lamination som det också kallas – är en behandling som gör att dina bryn formas som man själv vill på ett lätt och smärtfritt sätt. Metoden gör att brynen ser tätare och fylligare ut med mycket mer volym. Browlift är precis som Lashlift en keratinbehandling där brynens struktur och form ändras.

Innan behandlingen rengöras ögonbrynen grundligt. Både strån och hud ska vara helt rena. Därefter formas brynen genom att applicera permanentvätska på dem. Hårstrået öppnas upp för att sedan kunna formas på ett lättare sätt. Sedan färgas brynen i önskad färg i max 3 min (färgen fäster direkt).

Efter det steget behöver brynen en näringsboost. Detta görs genom att applicera keratin som ger dem vitaminer, mineraler och proteiner.

Efter behandlingen kan du fortsätta forma och styla brynen som du önskar. De är mer medgörliga och fylliga än innan. Ett hett tips är att borsta dem uppåt varje dag för att hålla formen snygg. Resultatet håller mellan 6-8 veckor.

FAQ – Frågor & svar

Vanliga frågor

Priser

Lashes & Brows

 • Lashlift inkl. färg & keratin

  850

 • Lashlift + plock & färg av bryn

  1 000

 • Browlift inkl. plock & färg

  700

 • Lashlift & browlift

  1 400

 • Henna brow färgning & plock

  550

 • Plock & färg av bryn & fransar

  450

 • Färga & plocka bryn

  350

Komplett prislista

Kontakt

Västra Kvarngatan 20

611 31 Nyköping

Org.nr. 559274-8197

Företaget innehar F-skattesedel och är momsregistrerad

Öppettider

Måndag - Fredag 09:00 - 17:00

Lördag - Söndag Stängt